6 street photography tips

street photogrphy, 6 street photography tips

Iata cateva sugestii pentru "street photography":

1. Incercati sa surprindeti instantanee, in niciun caz nu aspteptati sa se intample ceva fiindca veti pierde din vedere adevaratele momente.

2. Locatia de fotografiat poate fi strada din fata blocului, poate fi o gura de metrou sau o statie de autobuz. E adevarat ca e fancy sa fotografiezi in Rio De Janeiro sau in Bronx, dar cu siguranta si in orasul tau vei gasi locurile care sa transmita emotie.

3. Camera foto trebuie sa stea  tot timpul la tine, altfel patesti ca personajul din bancul cu Loto. Da Doamne sa castig la Loto, iar Domnul zice: - baiete ar fi bine sa-ti iei un bilet.

4. Cand sa facem fotografiile? Cel mai indicat este dimineata si seara pe timp de vara fiindca lumina este foarte buna, sau toata ziua pe timp de iarna. Sa aveti grija sa folositi corect timpul de expunere, ISO si diafragma pentru a surprinde subiectul cat mai bine si al detasa de fundal daca acesta este foarte incarcat sau dimpotriva cand fundalul este interesant putem sa incorporam subiectul.

5. Trageti cat mai multe cadre sa aveti din ce alege.

6. Cautati locurile aglomerate, cu siguranta se va ivi ceva interesant.

In continuare iti propun sa comentezi pe marginea fotografiei de mai sus; in caz ca ai surprins ceva interesant pe strada si ai un foto blog posteaza si poate comentam impreuna.

Succes

Post a Comment
In response to the demand for high quality images and pictures, there are sites where one can get free images online. It could either be a photo blog, a site or an agency providing royalty free images. Thanks to digital photography, one can get high quality pictures and images easily and use them either in the website or any publicity campaign. Royalty free images are images that one can buy the license and use without the restrictions that come with copy rights and images bought in the usual arrangement. This means you can get free images online and once you have paid for them, you can use them for any number of productions depending on the stock photo agency.
stock photo - foto blog - digital photography - royalty free images - free images online - street photography blog and tips

Blogger templates